søndag 24. mai 2009

bilstereo

hei.
jeg her bygg bilstereo i snart 5 år je har gjort mange tabber gjennom tiden som har godt. viss du vil unngå og gjøre de samme feilen som je har gjort når je har bygg bil stereo så burde du følge med her. når du bygger et bilstereo så er det ,amge som klør seg i hode og sier at det her får leg ikke til men da sier je at det er bare tull du følger noen få rettnings linjer og vips så har du et annleg som virker.

du kan bynne med og finne ut hvor du vil ha annleget i bilen.
så bynner du med og montere forsterker og bass kassa der du vil ha det så legger du opp
en ledning fra +polen på bateriet til forsterkern (ta ut sikringen først
så legger du opp jordings ledningen den fester du i koroseriet nermes forsterkern ps: husk å ha bra kontakt med koroseriet puss gjerne litt for du skrur fast ledningen.
så streker du fohno ledningen den skal sitte bak på spilleren de er merket med rød og hvitt farge og sitter fast i cd spilleren har du ikke det så må du kjøppe en ny spiller.
når du har festet den så streker du den til forsterkeren der skal den festes på røde og hvitte kontakta der det står fohno inn.
så har du igjen og feste den sisste kabelen der er en veldig tynn kabel som skal monteres på den gulle ledningen bak på spilleren så skal den strekes til forsterkeren og festes på den siste kontakta på forsterkern dA SKAL DET VIRKE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar